Nazilli’nin ilk kadın derneği Turkuaz Kadınlar Derneği, el emeği göz nuru yaptıkları organik yiyecekleri, çay etkinliğinde sergiledi.
Turkuaz Kadınlar Derneği’nin müzik öğretmeni ve ses sanatçısı Sinan Develi ile müzik eşliğindeki çay etkinliğine katılım yoğun oldu. Hediyeli çekiliş, Karaoke yarışması, oyun ve yarışmalarla renklenen etkinlikte derneğe destek olan isimlere onur plaketi verildi. Nazilli Belediye Nikah Salonu’nda düzenlediği çay etkinliğine; Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Olgun Ergün, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztunç, Gıda Mühendisi Gül Tuğçe Evren, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve derneğe üye kadınlar katıldı. Salonun girişinde satışa sunulan organik gıdaların geliri dernek tarafından öğrencilere burs olarak aktarıldı. Derneğe üye kadınlar, kimyasal madde kullanmadan ev bulguru, tarhana, kırmızı biber, kurutulmuş domates ve patlıcan, mısır unu, ev makarnası, reçeller, nar ekşisi ve turşu çeşitlerini sergiledi.
ONUR PLAKETLERİ VERİLDİ
Etkinlikte; Turkuaz Kadınlar Derneği’ne yaptıkları destek ve katkılarından dolayı Türk Eğitim-Sen Nazilli Temsilcisi Olgun Ergün, Nazilli Eski Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Kaya, MHP Aydın milletvekili aday adayı Deniz Depboylu, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi-Kefalet Kooperatifi Başkanı Dursun Öztun ve Gıda Mühendisi Gül Tuğçe Evren’e onur plaketi takdim edildi.