Simavlılar, AK partiden 25. Dönem milletvekilliği aday adaylığı için 2 dönemdir başarıyla sürdürdüğü Belediye Meclis üyeliği görevinden istifa eden Avukat Adil Biçer’e tam destek veriyor.
Biçer’in 7 Haziran’da yapılacak milletvekilliği seçimi için görevinden istifa ederek aday adaylığını açıklaması, köyleriyle birlikte 67 bin nüfuslu Kütahya’nın ikinci büyük ilçesi Simav’da isabetli bir yaklaşım olarak bulundu ve olumlu tepkiler aldı.
Biçer’in AK partiden 6 yıla sığdırdığı Belediye Meclis üyeliğindeki başarılı görevini parlamentoda sürdüreceğine inanan Simavlılar, bu günlerde Biçer’in 4 Eylül Mahallesindeki avukatlık bürosuna akın ederek aday adaylığını kutluyor.
2002 yılından bu yana memleketi Simav’da Kütahya Barosuna bağlı olarak serbest avukatlık yaptığını ifade eden Biçer, siyasi hayatında AK Partide değişik alanlarda da görevlerde bulunduğunu söyledi.
En son 2009 yılından bu yana Simav Belediyesinde Meclis üyesi olarak görev yaptığına vurgu yapan Biçer, son bir yıldır da aynı belediyede encümen üyeliği görevinde bulunduğuna dikkat çekti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 2023 vizyonu çerçevesinde çıktıkları yolda kendisininde bulunmak istediğini dile getiren Biçer, “Siyasi deneyim ve tecrübelerimi hizmete susamış Kütahyamız ve ilçeleri için aktarmak istiyorum. Amacım Kütahya’mız ve ilçelerini 2023 yılı vizyonu içerisinde Türkiye standartlarında hak ettiği yere ulaştırmaktır” şeklinde konuştu.