Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret eden Vali Özdemir Çakacak, yapılan çalışmalar hakkında Başkan Ayhan Arslan’dan bilgi aldı.

Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri ile toplantı salonunda bir araya gelen Vali Çakacak, MÜSİAD’ın çok önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi. İlimizin ve ülkemizin ekonomik yönden gelişip kalkınması için önemli çalışmalar yürüten MÜSİAD’ı tebrik eden Vali Çakacak, ihtiyaç duyulan alanlarda sivil toplum kuruluşlarının özveriyle çalıştıklarını ifade etti.

Ülkemizin ekonomik yönden hızla büyümesinde ve gelişmesinde, MÜSİAD’ ın önemli rol oynadığını kaydeden Vali Çakacak, Başkan Arslan’a ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Eskişehir’in büyüyen değerlerini korumak ve daha çok geliştirmek için çalışmalar yaptıklarını aktaran Başkan Arslan da, Eskişehir’in sorunlarını tespit etmek ve çözüm önerileri sunmak adına sık sık ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibat halinde olduklarını belirtti.

Vali Çakacak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Arslan, MÜSİAD’ın hem ülkemizin hem de ilimizin gelişimine katkıda bulunmak adına çeşitli sosyal sorumluluk projelerini yerine getirdiğini söyledi. Ardından Vali Çakacak’a MÜSİAD yetkililerince hatıra plaketi takdim edildi.