BAYANLAR Hentbol Süper Lig'de Muratpaşa Belediyespor, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü 35-27 yendi.
Bayanlar Hentbol Süper Lig'de sezonun ilk haftasında Muratpaşa Belediyespor'la Ardeşen karşılaşması Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda oynandı. Maça ev sahibi Muratpaşa Belediyespor hızlı başladı. Maçın ilk 7 dakikasında 6-2 öne geçen ev sahibi ekip, ilk devrede skor üstünlüğünü korudu. İlk yarıda Muratpaşa Belediyespor'dan, Diğdem ve Tanya Bogosavlsevic, Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nden de Tanja Vuckovic takımları adına en çok gol üreten isimler oldu. İlk devrenin son 5 dakikasında rakibi karşısında oyun üstünlüğü sağlayan Muratpaşa Belediyespor, ilk yarıyı 20-13 önde tamamladı.
İkinci yarı savunmada etkili oynayan Muratpaşa Belediyespor, skor farkını devrenin 8'inci dakikasında 10'a yükseltti. Paşa'nın Melekleri'nde, Sevilay İmamoğlu Öcal kurtarışlarıyla takımına katkı sağladı. İkinci yarı Muratpaşa Belediyespor'da Esin performansı ile rakip defansı zorladı. Muratpaşa Belediyespor evinde bu sezonun ilk maçında Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nü 35-27 mağlup etti.
Maçta 8 gol atan Diğdem en skorer oyuncu oldu. Muratpaşa Belediyespor'da Esin ile Natalia, Ardeşen'de de Tanja 7'şer golle takımlarına katkı sağladı.

FOTOĞRAF