Nazilli Belediyesi eğitime ve spora destek olmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Sümer Park içerisinde bulunan Rıdvan Dilmen Spor Salonu’nda üniversitelerin Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na (BESYO) hazırlanan öğrencilere ziyarette bulundu.

Öğrencilerin antrenmanlarını izleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık Öğrencilerin BESYO sınavlarına daha iyi şartlarda hazırlanabilmesi için saha ve spor malzemesi desteği verdiklerini ifade etti. Başkan Alıcık “Sizin gibi gençlere destek de bulunarak eğitiminize katkı sağlayıp, iş sahibi olmanızda bir nebze olsun yardımımız dokunursa bundan mutlu oluruz. Sizlerin iyi birer sporcu ve öğretmen olmanız hepimizin arzusudur. Belediye olarak her zaman yanınızdayız” dedi. Alıcık, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’na hazırlanmak isteyen öğrencilerin Nazilli Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurabileceklerini söyledi.

Antrenör Türkay Koşar Başkan Alıcık’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek “Öğrencilerimizin üniversiteye kazanmaları açısından Belediyemizin verdiği destek oldukça önemli Başkanımızın bize tahsis ettiği bu tesisler ve malzemeler sayesinde daha iyi bir ortamda daha verimli çalışmalar gerçekleştirdik. Belediyemizin bu katkıları öğrencilerimizin sınavları kazanma oranlarını da direk etki edecektir” dedi.

Antrenör Koşar halk arasında beden eğitimi öğretmenlerinin ataması yapılmadığına yönelik yanlış bir kanı olduğuna dikkat çekerek, bunun doğru olmadığını söyledi. Koşar Yılda ortalama 1600-1700 Beden Eğitimi Öğretmeninin atandığına dikkat çekti