SAMSUN (AA) - İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ramazan ayında da ilçedeki cadde ve sokakların asfaltlanması konusunda çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Tok, Toybelen Mahallesi'nde muhtar Hasan Tütüncü ve bazı birim müdürleriyle devam eden asfalt yol çalışmalarını inceledi. Toybelen Mahallesi ile birlikte bin 227 sokakta yapılan çalışmaları yerinde incelediklerini ifade eden Tok, imkanlar nispetinde öncelikli cadde ve sokaklardan başlayarak her noktaya hizmet götürmek istediklerini söyledi.

Yaz aylarını değerlendirerek asfalt çalışmalarına hız kazandırdıklarını belirten Tok, İlkadım ilçesinin modern bir kent kimliğine kavuşması için özelliğini kaybetmiş ve yıpranmış sokakları asfaltladıklarını anımsattı.

Erdoğan Tok, "Ramazan ayında da ilçemizdeki cadde ve sokakların asfaltlanması konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ekiplerimiz bu konuda yoğun bir çaba ile çalışıyor. Belediye olarak yaptığımız hizmetlerde vatandaşın memnuniyetini önemsiyoruz. Bu hizmetlerde emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.