Bilecik 1. Amatör Lig 17. hafta futbol müsabakasında Bilecikspor kendi saha ve seyircisi önünde farklı kazandı.
Bilecik Sentetik sahada oynanan müsabakada, Bilecikspor kendi saha ve seyircisi önünde Yenipazar Belediyespor’u 8-0 yenerek puanını 28’e çıkardı. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 5’inci dakikasında Caner Aydın’ın ayağından bulduğu gol ile durumu 1-0 getirdi. Maçı 5’inci dakikasında Ahmet Coşkun’un attığı gol ile durum 2-0 geldi. Açın 30’uncu dakikasında Ertuğrul Güllük attığı gol ile durum 3-0 geldi. Bu gol sonrası daha rahat bir top oynayan Bilecikspor maçın 43’üncü dakikasında Ekrem Dal ve 45’inci dakikada Caner Aydın’ın golleri ile durumu 5-0 getirirken, ilk yarı bu skorla bitti. İkinci yarıya 5-0 verdiği skor ile fazla atak yapmayan Bilecikspor maçın 55’inci dakikasında Ertuğrul Gülük, 57’inci dakikasında Fatih Bakır ve maçın 70’inci dakikasında Ekrem Dal’ın ayağından bulduğu goller ile durumu 8-0’a getirdi. Rakip Yenipazar Belediyespor maç boyunca kötü bir oyun sergileyerek gol pozisyonuna bile giremedi.
Maç sonunda oynanan karşılaşmayı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, ikinci yarıda oynanan 2 maçı da üst üste kazandıklarını için çok mutlu olduğunu belirterek, “Bu galibiyet sonrası zirveye biraz daha yaklaştık. 1 maçımız eksik ve o maçı da kazanıp rahat bir nefes almak istiyoruz. İçeride ve dışarıda oynadığımız maçlarda bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza çok teşekkür ederim” dedi.
Maçı, Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Kulüp Genel Sekreteri Osman Genç ve çok sayıda taraftar izledi.