Erzurum’un yetiştirdiği eğitimci, bürokrat, milli eğitim müdürü Ak Parti’den Milletvekili aday adayı olan Süleyman Harmancı ilçe teşkilatlarının tamamını ziyaret ettikten sonra STK’ları ziyaret gezilerini sürdürüyor.
Süreç ile ilgili açıklamalarda bulunan Harmancı; “Ak kadrolar içerisinde görev alarak milletimize hizmet etme onuruna erişmiş bir kardeşiniz olarak, bu kutsal dava içerisinde yer almak ve aziz milletimize hizmet etmek bizim için büyük gurur ve onur vesilesi olmuştur. Ak kadroların görev başında olması hem şehrimiz hem de ülkemiz için çok büyük önem arz ediyor. Yeni Türkiye’nin 2023 hedefinde aktif görev almak, Yeni Türkiye’nin oluşmasında etkin olmak adına göreve talip oldum. Binlerce öğrenci okuttuğum, idareciliklerini yaptığım okulların olduğu şehrim Erzurum’un kalkınmasına katkı yapmak için bilgi ve birikimi kullanmak istiyorum.
Ben değil biz diyen, sivil toplumu önemseyen, katılımcılığa açık, toplumsal gelişmelere duyarlı, tüm halkımızın değerlerine sahip çıkmaya çalışan, değişimi ve dönüşümü sadece takip eden değil, bizzat gerçekleştirmeye çalışan, sosyal diyaloga açık, dürüst, üreten, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, kenti, kimliği ve kültürü ile barışık, kendisini değil Erzurum’u ve memleketini düşünen insan olacağım" dedi.
Erzurum’un sorunlarını dillendiren; bunlara çözüm üretmek isteyen biri olmak istediğini belirten Süleyman Harmancı, "Bölgemizin turizm, tarım, sanayi, eğitim ve diğer alanlarda ihtiyaç duyduğu destek ve projeleri nasip olur da adaylığımız onaylanırsa, inşallah ileride sizlerle paylaşmaktan onur duyacağım" diye konuştu. Harmancı, yapılacak olan aday adayları tanıtım toplantısı ve temayül yoklamasının bir demokrasi erdemi olduğunu; bütün oy kullanacaklardın dua ve desteklerini beklediğini dile getirdi.