Haldun AKYÜZ / AKHİSAR, ()- ESKİŞEHİRSPOR'a attığı golle Akhisar Belediyespor'a 3 puan kazandıran kaptan Güray, ilk 8 haftada Rodallega ile birlikte takımın en skorer ismi oldu.
Daha önce Akhisar Belediyespor'un sahasında 2-0 kazandığı Mersin İdmanyurdu ve deplasmanda 2-2 sona eren Fenerbahçe karşılaşmalarında 2 penaltı golü bulunan Güray, Eskişehirspor müsabakasında biraz ustalık, biraz da şansının yardımıyla sonucu belirleyen isim oldu. Güray, 68'inci dakikada kazanılan serbest vuruşta topu yaklaşık 35 metre mesafeden falsolu bir şekilde kaleye gönderirken, hiç kimseye değmeyen meşin yuvarlak kaleci Boffin'in müdahalesine rağmen ağlarla buluştu.
Sol ayaklı olmasına rağmen geçen sezondan bu yana sağ kanatta görev yapan ve Akhisar Belediyespor'un hücum gücüne büyük katkı sağlayan deneyimli oyuncu, "Bu ligde kimin gol attığı değil, maçı hangi takımın kazandığı önemli. Elbette gol atmak güzel ama aslolan galip gelebilmek" dedi. Akhisar Belediyespor'da Güray ve Rodallega'nın 3'er, Custodio ve Hasan Kabze'nin ise 1'er golü bulunuyor.

  FOTOĞRAFLI