Geçtiğimiz günlerde mazbatasını alarak göreve başlayan MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, bu kapsamda ilçe teşkilatlarına teşekkür ziyaretinde bulunuyor.
MHP Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Ankara Milletvekili Prof. Dr. Zuhal Topcu’nun katılımıyla 1 Şubat’ta gerçekleştirilen 13. MHP İl Kongresinde seçilerek geçtiğimiz günlerde mazbatasını alan MHP İl Başkan İbrahim Maşalacı, ilçe teşkilatlarını ziyarete başladı.
İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek 2015 milletvekilliği seçimleri konusunda istişarelerde bulunan İbrahim Maşalacı, ayrıca kendisine ve yönetimine gösterilen teveccühten dolayı teşkilatlara teşekkür ediyor.
Küre, Doğanyurt, Abana, Bozkurt, Çatalzeytin ve Taşköprü ilçe teşkilatlarını ziyaret eden MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, MHP’nin 2015 milletvekilliği seçimlerinde Türk Milletinin geleceğine ümitle bakmak isteyen herkesin umut kaynağı olacağını belirterek, “46 yıl boyunca elde ettiğimiz birikim ve tecrübeyle artık partimizi, ülkemiz ve milletimiz için duyduğumuz sevgiyi ve heyecanı ancak tek başına iktidarla gerçekleşecek bir hedefe kilitlemiştir. Bu hedefe ulaşmak; öncelikle kurucu dava büyüklerimize olan gönül borcumuzu ödemektir. Sonra aziz milletimize layık olduğu refah ve huzuru, kutlu devletimize ise ihtiyacı olan gerçek bağımsızlık ve liderliği sağlamak vazgeçilmez inancımızdır. Bugün, geçmişte yaşanan kırgınlıkları ve küskünlükleri aşma günüdür, gönül ve ülkü birliği yaparak, omuz omuza yürüme zamanıdır. Çünkü asıl olan millet varlığının devamlılığıdır” dedi.
Geçmişte yaşanan küskünlük ve kırgınlıklarının bir tarafa bırakılarak MHP’ye gönül vermiş herkesin dönüm noktası olan 7 Haziran’da yapılacak 2015 milletvekilliği seçimlerinde çalışması gerektiğine işaret edene Maşalacı, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak Milletvekili Seçimleri’ne yaklaşık 4 aylık bir süre kalmıştır. Tarihi bir hesaplaşma günü olarak değerlendirdiğimiz bu seçimler, ülkemiz ve milletimiz için kilit önemdedir. Güzel şehrimiz Kastamonu’muzda partimiz birlik ve beraberlik içerisinde 3 milletvekilimizin tamamını elde ederek, birinci parti olmayı hedefliyoruz. Bu çalışmalar için bütün dava arkadaşlarımız, görevli ve sorumludur. Teşkilatlarımızla istişare içerisinde disiplinli bir şekilde yolumuzu yürüyecek, başarılı olacağız. Allah çıktığımız bu kutsal yolda yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Maşalacı, ayrıca ziyaret ettiği ilçe teşkilatlarının istek ve taleplerini de dinledi.