AK Parti Bartın Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, Kurucaşile‘de ilçesinde Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek hayırlı işler diledi, hemşehrileriyle samimi sohbetler yaptı. Kurucaşileli hemşehrileriyle bir araya gelen Yelkenci, halkın büyük ilgisini gördü.
“HEDEFİMİZ 2-0”
Kurucaşileli hemşehrilerinin kendilerine gösterdiği ilgiden duydukları memnuniyeti ifade ederek sözlerine başlayan Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci “AK Parti 2002’den beri iktidarda. İki dönemi ülkemizde ve ilimizde yoldan suya, sağlıktan eğitime, ticaretten, enerjiye kadar gerçekleştirdiğimiz birçok icraatla geride bıraktık. İlimizin bu güzel beldesinde 13 yıldır yaptıklarımızı saymaya kalksak günlerce size anlatmak zorunda kalırız. Bizler burada sadece yaptıklarımızı değil yapacaklarımızı da söylüyoruz. İnşallah 7 Haziran’dan sonra kaldığımız yerden hizmetlerimize sizlerin bize verdiği destekle devam edeceğiz” dedi.
“KURUCAŞİLE HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU”
Kurucaşileli hemşehrilerinin her zaman yanında olduğu söyleyen Yelkenci, Bunun için sizlere ne kadar teşekkür etsek az. Ama şunu bilmenizi istiyorum ki daha önceki 3 dönem gibi 4. Dönemimizde de diğer partilere büyük bir gol atacağız ve yeniden iktidarda olacağız. Bu konuda sizlere olan güvenim tam. Nasıl ki Sayın Vekilim 2 dönemdir Ankara’da sizlerin sesiyse ben de sizlerin sesi olmak için bu yola çıktım. 7 Haziran’da sandığa sahip çıkıp Kurucaşile’den yeniden AK Parti’yi sandıktan çıkaracağınıza inancım tam. Hep birlikte Kurucaşile’nin ve ilimizin yüzünü güldüreceğiz ve hedefimiz olan 2’de 2’ye ulaşacağız” dedi.
Çalışıyoruz,çalışmaya devam edeceğiz diyen Yelkenci “ Hedefimiz Bartın’da 2-0 Yaparak Bartın’a Daha Geniş Hizmet Götürme Derdindeyiz. Vekilimiz Yılmaz Tunç’un Yaptıklarını ortadır, bizde bunlara destek vererek bu halkanın daha da genişlemesini sağlayacağız ” dedi.
KURUCAŞİLE SEÇİM BÜROSU AÇILDI
Kurucaşile ilçesinde, ilçe başkanı Necati Erkal, Kurucaşile Belediye Başkanı Mehmet Zihni Sayın, İl Genel Meclis Üyesi Murat Erfındık ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle Kurucaşile Seçim Bürosunun açılışını yapan Mustafa Yelkenci, Halkın büyük ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Halkın büyük ilgisini gören Yelkenci, bu ilginin karşılıksız kalmayacağını dile getirerek Kurucaşile Halkında destek istedi.