Bilecik’in Bozüyük ilçesinde TOBB Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu (KAGİK) tarafından, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaflar Odasına kayıtlı kadın girişimcilerin yer aldığı tanışma ve istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya TSO Başkanı Buğra Levent, Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel, Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaflar odasına kayıtlı kadın girişimler katıldı. Kahvaltının ardından ilk olarak Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hülya Esel bir konuşma yaptı. Esel, “Bugün burada ilk defa Ticaret Odası ve Esnaf Odasına kayıtlı kadınlarımızı bir araya getirdik. Amacımız bir kadın dayanışması oluşturmaktı. Aynı zamanda Bilecik Kadın Girişimciler Kurulu olarak neler yapıyoruz bu konularda sizi bilgilendirelim istedik. Sonrasında siz iş hayatınız ve meslekleriniz ile ilgili nasıl birlikte hareket edebiliriz. Nasıl yardımcı olabilirizi değerlendirelim istedik. Üniversiteden hocalarımız var. Onlar tarafından bir anket çalışması yapıldı. Bu anket sonuçları değerlendirilecek. Kısacası bir beyin jimnastiği yapalım istedik” dedi.
Esel, daha sonra slayt gösterisi eşliğinde Kadın Girişimciler Kurulu’nun yaptığı çalışmalardan bahsetti.
TSO Başkanı Buğra Levent de, oda olarak her zaman kadın girişimcilerin destekçisi olacağını söyledi. Levent, “Kadın girişimcilerimizin bu birlikteliğini görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Sadece Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri olarak değil esnaf odalarına bağlı çalışan kadınlarımızın da birliktelik içerisinde olmaları daha güçlü ve ses getiren faaliyetleri birlikte getirecektir. Sizlere her zaman güveniyoruz. Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler her zaman sizlerin destekçiniz olacağız. Hepinize bu organizasyona katıldığınız için teşekkür ediyorum.” Dedi.