Samsunlular birbirinden farklı cevaplarda bulundu. Kimisi tembeliği sevmediğini kimisi ise gurur yapmak olduğunu söylediler.

Sercan ÖZALP:Herkes tembelliği sever fakat sporcu olduğum için sürekli bir hareket halindeyim ve tembellik bana göre değil. 

Zabiullah ÖZBEK:Herkesin sevdiği fakat benim sevmediğim şeylerden birisi mücadele etmeden rahat bir şekilde hayat sürdüren insanlardır. Bu ülkede yaşıyorsak bir şeylerden fedakarlık göstermemiz gerekir.

Bayram ASLAN:Herkes yalanı çok sever fakat ben sevmem. Karşındaki insana dürüst olmayarak onu kandırmış oluyorsun. Bu yüzden insanlara yalan konuşmayı sevmem.

Hamza ÇEVİK:Herkes parayı çok sever fakat ben sevmem. Parası olan innsanlar değişiyor ve farklılık gösteriyor. Paramın olmasını istemem.

Miraç KÖSE:Yalan söylemeyi çoğu kişi sever ama ben sevmem. İnsanlar işine geldiği gibi davranarak ayriyetende yalan konuşuyorlar doğru bulmuyorum.

Elif KÖSE:İnsanlar kokereçi seviyor fakat ben sevmiyorum. Hiç beğenmiyorum.

Bilal ÖZİPEK:İnsanlar yalan dolan peşinde fakat iki yüzlüleri hiç sevmemişimdir. Günümüzde teknoloji gibi insanlar olmuş durumda düşüncelerini pratiğe dönüştürme peşindeler.

Tekin DEMİRCİ:Sevmediğim bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her şeyi sev diğimi düşünüyorum. insanların düşüncelerine ise saygı duyuyorum.

Burak DEMİRCİ:Yalan söylemeyi herkes çok sever fakat ben çok rahatsız oluyorum. Yalan söylemek kalitesiz insanların yapacağı bir iş olduğunu düşünüyorum.