Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ve yönetim kurulu üyeleri Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Baki Ersoy’u makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan MHP İl Başkanı Baki Ersoy, “Bilidiğiniz üzere Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Selim Gümüş kardeşimiz görevini aytaç Gezici kardeşimize devretmiştir. Bu bir bayrak yarışıdır. Burada hizmet eden herkesten Allah razı olsun. Bizlerde Ülkü Ocakları’nda yetişerek bugünlere geldik. Bundan sonra da buralardan yetişen kardeşlerimizin Milliyetçi Hareket Partisi’nde önemli görevler üstlenmesini bekliyoruz. Aytaç Başkanımıza ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Aytaç Gezici ise, “Almış olduğum bu kutsal bayrağı en üst seviyeye çıkaracağıma yemin ederim. Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak el ele gönül gönüleyiz. Bizlere destek veren herkesten Allah razı olsun” diye konuştu.
Ziyarette MHP grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve milletvekili adayları da hazır bulundu.