PTT 1. Lig takımlarından Adansapor’da Eyüp Arın’ın ardından boşalan teknik direktörlük görevine getirilen Engin İpekoğlu takımla birlikte ilk antrenmanına çıktı.
Milli maç nedeniyle liglere verilen arayı Mersin İdmanyurdu ile hazırlık karşılaşması oynayarak geçiren ve sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrılan Adanaspor’da Boluspor hazırlıkları Çatalan Tesisleri’nde yapılan antrenmanla başladı.
Mersin İdmanyurdu ile oynanan hazırlık karşılaşmasını tribünden takip eden Engin İpekoğlu takımın başında ilk antrenmanına çıktı. Antrenman öncesi futbolcular ile tanışan Engin İpekoğlu oyuncuları ile kısa bir toplantı yaptı. Düz koşu ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışması ile devam etti.
Öte yandan teknik direktör Engin İpekoğlu’nun yardımcılığına Çağdaş Mavioğlu getirildi. Kaleci antrenörü Mustafa Şentabaklar ve kondisyoner Serhat Gelimane ile Adanaspor teknik ekibi şekillendi.
Turuncu-beyazlı ekip hafta sonu kendi sahasında Boluspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.
Yaklaşık bir saat süren antrenmanı takip edenler arasında bulunan Adanaspor Kulüp Basın Sözcüsü Bülent Uzel, Boluspor karşılaşmasıyla yeniden bir çıkış yakalamak istediklerini ifade ederek, "Engin hocamızla iyi bir uyum yakalayacağımıza inanıyorum. Tecrübesi ve futbol bilgisi tartışılmaz bir insan. Adana kentini çok sevdi ve buranın futbol kenti olduğunu biliyor. Biz de yönetim olarak yeni hocamıza güveniyoruz ve ona başarılar diliyoruz. Umarım Boluspor karşılaşmasıyla da yeniden bir çıkış yakalarız" ifadelerini kullandı.