Onur ATIŞ / İZMİR, ()- SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü deplasmanda İnegölspor'la karşılaşacak Bucaspor'un sakatlığı geçen Erkan Taşkıran'ın takımla çalışmalara başlaması, teknik direktör Suat Kaya'nın yüzünü güldürdü.
Sol arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Sivas Belediyespor ve Kartalspor maçlarında görev alamayan tecrübeli futbolcunun İnegölspor'a karşı forma giyeceği belirtildi. Yine sol arka adalesinden sakatlanan Menmet ile sağ ayak tarak kemiğinde ezilme olan Berkin kritik randevuda forma giyemeyecek. Bucaspor'da kırmızı kart cezası sona eren orta saha Ahmet Tamet de ilk on birdeki yerini alacak. 

Ligde bir türlü istikrarlı sonuçları alamayan Bucaspor'da yönetim Kartal yenilgisinin ardından futbolculara para cezası vermekten vazgeçti. İnegölspor karşılaşmasına çıkış gözüyle bakan yönetimin 1500 TL olan deplasmandaki galibiyet primini de artıracağı ifade edildi.
Ancak yöneticilerin İnegöl'de alınacak bir yenilgi halinde tüm takıma ağır fatura çıkaracağı açıklandı. Basın Sözcüsü Sait Demir, "Takımımızın kalitesine inanıyoruz. Hak etmediğimiz bir konumdayız. Ancak hem teknik ekibimiz hem de futbolcularımız bizi üst sıralara taşıyacaktır. İnegölspor maçına milat olarak bakıyoruz" yorumunu yaptı.    FOTOĞRAFLI