Çaykur Rizesporlu oyuncular Medicana Sivasspor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söylediler.
Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Çaykur Rizespor, Spor Toto Süper Lig’in 24. Haftası’nda hafta sonu sahasında Medicana Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizesporlu oyuncular Murat Duruer ve Ousmane Viera, Sivas maçını mutlak kazanmaları gerektiğini söylediler.
Çok önemli bir maça çıkacaklarını söyleyen Çaykur Rizespor’un orta alan oyuncusu Murat Duruer, “Geçen Eskişehir maçında aldığımız galibiyetle evimizde kazanamama şansızlığını kırdık. Son üç haftada da iyi futbol oynuyoruz. Şimdi de önemli bir maçımız var. Bu maça da iyi hazırlandık. Tek hedefimiz var galibiyet. İnşallah istediğimiz gibi bir maç olur. Taraftarın şehrin desteği ile güzel bir galibiyetle üst sıralara tırmanmak istiyoruz” diye konuştu.
"GALİP GELMEMİZ GEREKİYOR"
Çok zor bir maça çıkacaklarını ifade eden Ousmane Viera, Sivasspor’un iyi bir takım olduğuna dikkat çekerek “Kendi sahamızda oynayacağız. Galip gelmemiz gerekiyor. Bu kulübümüz için hem de camiamız için önemli bir galibiyet olacak. Afrika Kupasındaydım. Benim için kariyerim için orada final oynamamız önemliydi. Şu an tek düşüncem Rizespor’un başarısı. Çünkü zor durumdayız, buradan kurtulmamız gerekiyor. Her gün çalışmalarımız devam ediyor. Bende bu çalışmaların içindeyim” şeklinde konuştu.
EKSİK OYUNCU YOK
Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde, Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, Karaman’ın futbolcularla saha içindeki toplantısıyla başladı. Çaykur Rizespor antrenmanda eksik oyuncu bulunmazken, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Karaman, çalışmayı sık sık durdurarak futbolculara yapmalarını istediği hareketleri göstererek uyarılarda bulundu.