Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Derin Toparlak ve antrenör Canan Horasanlı, 28 Ağustos-6 Eylül 2015 tarihleri arasında İtalya’nın Pescara kentinde düzenlenecek olan Akdeniz Pescara Plaj Oyunları’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Paletli Yüzme Milli Takımı’na seçilen Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Derin Toparlak, TSSF’nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan ve CMAS (Dünya Sualtı Federasyonu) tarafından 15-22 Temmuz 2015 tarihleri arasında Çin’in Yantai kentinde düzenlenen Paletli Yüzme Dünya Şampiyonası’nda da Türkiye’yi temsil etmişti.
Gençlik ve Spor Kulübü Paletli Yüzme Milli Takım Antrenörlerinden Canan Horasanlı, uluslararası arenada Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirterek, şampiyona öncesi yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi:
’’Milli Takım seviyesinde ülkemizi ve İstanbulumuzu temsil etmek, bizler için büyük bir gurur. Bu bilinçle şampiyonaya iyi hazırlandık ve başarılı sonuçlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ve her fırsatta bizlere desteğini yineleyen İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sn. İbrahim İlhami Koç’a da şükranlarımızı sunuyorum.’’