Adana'da kendisini 'estetik uzmanı' olarak tanıtıp kadınlara silikon yapan Soner Gülnaz hırsızlık suçundan tutuklandı. Şahıs tarafından dudaklarına silikon yapıldıktan sonra hayatı adeta kabusa dönen hemşire Merve Keleş, "Gerekli mercilere çok teşekkür ediyorum. Bu insan artık dışarıda işlem yapamayacak. Mutluyum" dedi.
  Sahte estetik uzmanı Soner Gülnaz, 2012 yılında bir marketten farklı zamanlarda Alkol çalarken yakalanması üzerine açılan davada hırsızlık suçundan 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılıp cezaevine gönderildi. Kendini estetik uzmanı olarak tanıtan Gülnaz'a dudak estetiği yaptırdıktan sonra hayatı kabusa dönen ve hastanede halen tedavisi süren hemşire Merve Keleş, İhlas haber Ajansı'na yaptığı açıklamada sahte estetikçinin hapis cezası almasından dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.


  “Gerekli cezayı alacağını düşünüyorum”
  Tedavi gördüğü hastanenin bahçesinde açıklamalarda bulunan Keleş, Soner Gülnaz’ın ilk hapis cezası aldığını duyduğunda önce inanmadığını, daha sonra haberleri okuyup ikna olduğunu belirtti. Keleş, “Sevinmekten önce şaşırdım duruma. Ama çok mutlu oldum. Böyle bir insanın dışarıda artık işlem yapamayacağının farkındayım. Gerekli mercilere de çok teşekkür ediyorum bu insana bir dur dediler. Bu insan artık emniyetin kontrolü altında. Gerekli kişilerin şikayetleri ve bizim şikayetimiz üzerine bu kişi gerekli cezayı alacaktır” ifadelerini kullandı.

  “Hızla iyileşiyorum”
  sağlık durumunun da iyi olduğunu hastahaneye yattığı ilk günden bu zamana çok aşama kaydettiğini ve dudaklarını kaybetme riskinin artık olmadığını anlatan Merve Keleş, “Sağlık durumum gelişme gösteriyor. Hızla iyileşiyorum. İyiye gidiyorum. Dudağımı kaybetme riski şuanlık yok. İyi olacağım inşallah” dedi.
  Merve Keleş, estetiğin kötü bir şey olmadığını sadece güvenli kişiler tarafından hastahane ortamında yapılması gerektiğini de belirtti.
  Sağlık Bakanlığının dün Soner Gülnaz için suç duyurusunda bulunmasından dolayı da mutluluk duyduğunu kaydeden Keleş, “Sağlık Bakanlığına çok teşekkür ediyorum. Gerekeni yaptığını düşünüyorum” diye konuştu.
  Ayrıca Merve Keleş uzun bir süre estetik operasyonu yaptırmayı düşünmediğini sözlerine ekledi.