TBMM Strateji Bürosu Sorumluluğundan istifa ederek Zonguldak AK Parti Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Hasan Özgür Özen, Ak Parti’de aday belirleme sürecinin çok başarılı ve verimli geçtiğini söyledi.
Parti içinde gerçekleştirilen yarışın başarılı bir şekilde tamamlandığını belirten Özen, bundan sonraki süreçte tüm aday adayları ile birlikte AK Parti’nin başarısı için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Dr. Özen, aday belirleme sürecindeki başarılı ve tarafsız duruşlarından ötürü başta Milletvekilleri olmak üzere, il Başkanı Zeki Tosun’a, İlçe Başkanlarına, Aday Adaylarına, parti teşkilatı ve Zonguldak kamuoyuna teşekkür etti.
AK Parti’nin adaylarını belirlerken kendi teşkilatının yanında, sivil toplum kuruluşları ile de istişarede bulunarak bir ilki gerçekleştirdiğini belirten Özen, bu istişareler sonucunda belirlenen Ak Parti adaylarının Zonguldak Kamuoyunda kabul görmüş birbirinden değerli kişiler olduğunu söyledi. Dr. Hasan Özgür Özen yaptığı açıklamada, “Yıllardır Zonguldak’a adalet dağıtan Başsavcımız Hüseyin Özbakır, AK Parti teşkilatının her kademesinde başarılı görevler yapmış halkın içinden gelen bir isim olan Faruk Çaturoğlu, başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Milletvekilimiz Özcan Ulupınar, başından beri bu davanın hizmetinde olan Emine Çift ve Akın Kaymak gibi birbirinden değerli dava arkadaşlarımızdan oluşan aday listesinin rakip partileri tedirgin ettiği görülmektedir” dedi. Bu tedirginlik sonucu diğer partilerin gündeminde kendi listelerinden çok AK Parti listesinin yer aldığını belirtti.
Ak Parti’nin hedefleri olan bir dava partisi olduğunu söyleyen Özen, Partideki birlik beraberliğin de bu davayı benimseyen kişilerin bir arada bulunması sonucu gerçekleştiğini belirtti. Dr. Özen, “Bundan sonraki süreçte, AK Parti’nin, 2023 Yeni Türkiye Vizyonu kapsamında ülkemizin hak ettiği yeni Anayasa ve Başkanlık sistemini uygulamaya koyabilecek çoğunluğa ulaşması için Aday Listesindeki arkadaşlarımızın Milletvekili seçilmesi adına çalışmalarımıza hep beraber devam edeceğiz” dedi.