Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, ()

İspanya'nın başkenti Madrid'de Galatasaray ile Santiago Bernabeu Kupası için karşılaşacak olan Real Madrid iki günlük izinden sonra dün akşam saatlerinde bir idman yaparak maç saatini beklemeye başladı. Bu gece Türkiye saaati ile 23.30 da oynanacak olan karşılaşma için taraftarların çoğunun tatilde olması nedeni ile ilginin büyük olmadığı belirtiliyor. Ancak buna rağmen 50 binden fazla biletin satıldığı belirtildi. Real Madrid'in bu karşılaşmada La Liga"ya az bir süre kaldığı için ideal 11 ile çıkacağı öğrenildi. Madrid takımında en büyük merak,sakatlık nedeni ile hazırlık maçlarında yer almayan Cristiano Ronaldo'nun bu maçta yer alıp almayacağı oldu. Ronaldo geçen hafta verdiği bir demeçte Galatasaray karşısında oynamak istediğini belirtmişti. Ronaldo'nun oynaması halinde bile diğer golcü Fransız yıldız Benzema bu kupada oynaması zor görülüyor. Teknik Direktör Rafa Benitez'in en azından Ronaldo'yu ilk 11 de sahaya sürmesi bekleniyor.

Bu arada Galatasaray'da bu maça önemli eksiklerle geldi.Galatasaray'ın İspanya kafilesinde sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Hamit Altıntop, Semih Kaya, Sinan Gümüş ile Aurelien Chedjou ve Felipe Melo yer almadı. Galatasaray'da dün akşam basına kapalı olarak hafif bir idman gerçekleştirdi.

Real Madrid'in Galatasaray karşısında bu kadroyla sahaya çıkması bekleniyor: Kiko Casilla, Dani Carvajal, Sergio Ramos, Rafael Varena, Marcelo,Toni Kross, Casemiro, Gerath Bale, James Rodriguez, Modric ve Cristiano Ronaldo. Buna karşılık Galadasaray'ın kadrosu şöyle olacak: Ferdando Muslera, Sabri Sarıoğlu, Hakan Balta, Koray GÜnter, Alex Telles, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Yasin Öztekin, Wesley Sneijder, Olcay Adın ve Lucas Podolski.