Erkekler, hayatlarını birleştirecek bazı kadıdn tiplerinden hiç haz etmiyorlar. Hatta bazı husisiyetler onları evlilikten bile döndürebiliyor. İşte o kadınlara ait özelliklerden bazıları aşağıdaki gibi.



SEVGİLİSİNİN KİŞİLİĞİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYEN KADIN

Bir erkeği elde ettikten sonra değiştirebileceğinizi düşünmek ve onu değiştirmeye çalışmak, yapabileceğiniz en büyük ilişki hatasıdır. Kimse tam anlamıyla değişmez, birini sevecekseniz olduğu gibi sevmeli ve onu değiştirmeye çalışmamalısınız.



ÇOCUK SEVMEYEN KADIN

Her ne kadar bazıları baba olmaya meraklı değil gibi dursa da çoğu erkek evde minik bir varlık koştursun ister. Elbette ki bu aşamada çocuk sevmeyen kadınlar onlar için 1-0 geridedir.


ÇOK PARA HARCAYAN KADIN

Tutumlu, hesabını bilen, bir evi döndürecek kadınlar evlenilecek kadın kategorisine daha rahat giriyor. Ama gerekli gereksiz demeden her şeye para harcayan, tutumsuz olan kadınlar erkeklerin pek tercihi değil.


FAZLA DUYGUSAL KADIN

Her lafa alınan, kirpikleri her daim ıslak bir insan herkesi gerer. Hal böyle olunca erkeklerin evlenilecek kadın kategorisinde aşırı duygusal kadınlar saf dışı kalıyor.


BABASIYLA SORUNLARI OLAN KADIN

Bu tip sorunları olan kadınlar genellikle kendilerinden büyük erkeklerle birlikte olmayı tercih ederler. Çünkü içten içe, babalarının eksikliğini doldurmaya çalışıyorlardır. Belki başlarda, olgun erkekler, genç kadınlardan hoşlanabilirler ama bir süre sonra karşısındaki kadının sorunları olduğunu fark eden bir erkek onunla bir ömür geçirmek istemeyecektir.


KARİYER DÜŞKÜNÜ KADIN

Kariyer sahibi, başarılı, özgüveni yüksek kadınların çekiciliği inkar edilemez. Ama kariyerine hayat memat meselesi olarak bakan, tüm planlarını kariyer geliştirmeye göre oluşturmuş kadınlar erkekleri korkutuyor.


PATRONLUK TASLAYAN KADIN

İlk başta yapacağınız patronluk, erkek arkadaşınızın hoşuna gidecektir fakat daha sonra bu davranışınızın hoş bir yanı kalmayacak ve kendini sevgilisiyle değil de bir öğretmenle vakit geçiriyor gibi hissedecektir. Bu onu mutsuz eder.