Samsun Haber -Passolig ile görüşmelerin devam ettiğini belirten Çevik, uygulamanın 1-2 gün içerisinde onaylanacağını ve satışlara başlanacağını belirtti

YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR
Samsunspor'da yeni sezon ile birlikte, trübünlerden yeni bir dönem başlıyor. Sadece ailelerin olduğu bir trübün için yönetim kolları sıvadı. İlk kez bu sene hayata geçecek uygulamada yönetim passolig ile görüşmelerini sürdürüyor. Sadece ailelere özel satışların yapılacağını belirten Samsunspor Genel Sekreteri İbrahim Çevik, "Çok güzel çok donanımlı bir stada sahibiz. Eski statdaki gişeler iptal oldu. Oradaki donanım yeni stada taşınıyor. Fakat henüz taşınma işlemi tamamlanmış değil. Bizim yabancılar çarşısında ve 56'lar bulunan Samsunspor Store'muzdan ve Passolig'in resmi sitesinden alabilirler" dedi.

AİLE TRÜBÜNÜ 400 TL
Ayrıca bu seneye, yeni stada özel 'Aile Trübünü' uygulaması yapılıyor. Satışı kulüpten yapılacak uygulamayla ilgilide konuşan İbrahim Çevik, "Aile Trübünü uygulamamızda kısa süre içerisinde hayata geçireceğiz. Buranın satış fiyatıda 400 TL olarak belirklendi. Fakat tek bir kişiye satış gibi bir düşüncemiz yok. Yani alan kişi eşiyle, çocuğu ile gelecek. Kulüpten de bunu kontrol ederek satış yapılacak. Bununla ilgili Passolig ile bir yazışma halindeyiz. Protokolün alt trübünü bize tahsis edilecek. Bu uygulamayı da bu trübünde hayata geçireceğiz. 2-3 gün içerisinde herşey tam olarak belli olacak" diye konuştu.

Haber: Onur EROL