Koronavirüs şüphesi ile şimdiye kadar birçok ünlü isim tedavi altına alınmış bazılarının testleri ise pozitif çıkmıştı. Dünya genelinde covid-19 vakaları hızla artarken Türkiye’de de yeni vakalar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Sabah saatlerinde Tatlıtuğ’un kendisini iyi hissetmemesi üzerine hastaneye başvurması “Kıvanç Tatlıtuğ koronavirüse mi yakalandı?” sorularına neden oldu.

KIVANÇ TATLITUĞ’DAN KORONAVİRÜS AÇIKLAMASI

Hastanede tedavisi süren başarılı oyuncu test yaptırdığını ifade ederken sonuçları kısa süre içerisinde açıklayacağını belirtti. Oyuncunun sağlık durumu ile ilgili de kısa süre içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

Tatlıtuğ yaptığı açıklamada "Herkese merhaba, 15 gündür eşimle evimizdeydik. Ancak bazı şikayetlerim üzerine geldiğim hastanede müşahede altına aldılar. Lütfen kaygılanmayın. Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım.. Sağlıkla kalın." dedi

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983’te Adana’da dünyaya geldi. Oyuncu ve manken olan Tatlıtuğ 2002 yılında Best Model of Turkey ve Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adını duyuran Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır.

Sonrasında Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da Ezel dizisinde 4 bölümlük konuk oyuncu olarak oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı. 2011 - 2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır.

Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolü paylaşmıştır. Oyuncu Eylül 2016'da, yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği Cesur ve Güzel adlı diziyle, 2 yıl aradan sonra dizilere devam etmiştir.