Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Boluspor beraberliği sonrası maçın hakemine tepki gösterdi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Lig’in haftasında sahasında Boluspor’la 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, bugüne kadar hakemlerle ilgili hiç konuşmadığını belirterek, “Nedense, hakemler Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla tecrübe kazanıyor. Malatya maçıydı galiba, yine o gün de ilk defa bir maç yönetmişti. O hakemden de biz çok şikayetçiydik. İkinci yarıya baktığımızda, kazanmamız gereken bir maçtı. Ama hakem şansızlığının yaşandığı bir maçtı. Çünkü ilk yarıda çok net bir penaltımız vardı. Daha sonra Gökhan’ın dışarıya taşınan frikiği var. Ne hikmetse bu hakemler bizim maçlarımızda tecrübe kazanıyor” şeklinde konuştu.
BOLUSPOR CEPHESİ
İlk deplasmanının Büyükşehir Belediyespor olmasının kendisi için çok zor olduğunu ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Cüneyt Karakuş ise, “İyi oynadık. Maçın ilk devresindeki 1-0’ı, 2’ye 3’e taşıyabilseydik, çok daha farklı bir durum ortaya çıkardı. Çünkü ev sahibi olan takım avantajını mutlaka kullanacaktı. Nitekim de öyle oldu, ikinci yarı biraz konsantrasyon kaybı yaşadık. Gaziantep kazanmak istiyordu, biz de kazanmak istiyorduk. Güzel bir maç oldu, ben Gaziantep’i tebrik ediyorum. Rakibimiz kazanmak için oynadı, biz de kazanmak için oynadık. Sonuç olarak maç 2-2 berabere bitti” diye konuştu.