Kenan İmirzalıoğlu'nun cihangir'deki iki oteli Kepenk indirdi. İmirzalıoğlu, otellerin müşterisi azalınca otelleri apartmana çevirmeye karar vermiş.
İşte Esin Övet'in Habertürk'teki yazısından ünlü oyuncuyla ilgili o bölüm:
Beni yıllardır takip edenler bilir. Cihangir’de Kenan İmirzalıoğlu’nun inşaatlarının bitmeyen gürültüleri ve mahalleyi kaplayan kamyonlar nedeniyle çok yazı yazdım. Hatta o inşaatlar bir gün bitti, yerlerine otel yapıldı. O otele gelen, giden, transfer derken yine gürültü kesilmedi. Mahalle olarak zaman zaman “Yeter” diye feryat ediyorduk ama tam “Alıştık artık, yapacak bir şey yok” diyorduk ki oteller kapandı. İki otel de kepenk indirdi.



Geçen hafta kepenkleri görünce bir tuhaf oldum. Aslında içim “cız” etti, ama konduramadım. Araya bir sürü seyahat girdi, ilgilenemedim. Gece gelip sabah gidince kimseyi göremedim. Hatta eskisi gibi değil artık Cihangir. Bir ev boşalınca anında kiralanırdı. Ama artık aylarca boş kalıyor. Neyse ben aklıma kötü bir şey getirmemeye çalışıyordum, hatta Bodrum’dan arayıp birkaç kişiye sordum. Sorduğum kişiler “Bilmiyorum” dedi. Önceki gün mahallede sorup soruşturdum. Hatta çalışanını buldum sordum.



Meğer Kenan İmirzalıoğlu iki oteli de apartmana çevirmeye karar vermiş. Çünkü 15 Temmuzöncesinde bir gün bile boş kalmayan butik oteller, kara cuma sonrasında bomboş kalmış. Müşteri gelmemeye başlamış ve o darbe gününden sonra da kapatma kararı alınmış. Meğer Kenan İmirzalıoğlu iki oteli de apartmana çevirmeye karar vermiş. Çünkü 15 Temmuz öncesinde bir gün bile boş kalmayan butik oteller, kara cuma sonrasında bomboş kalmış. Müşteri gelmemeye başlamış ve o darbe gününden sonra da kapatma kararı alınmış.



Milliyet