Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasında oynanacak olan Medicana Sivasspor-Galatasaray maçının biletleri satışa sunuldu.
2015-2016 sezonunun ilk hafta maçında 15 Ağustos Cumartesi günü saat 22.00’de 4 Eylül Stadı’nda Medicana Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Maça gelmek isteyen taraftarlar biletlerini 4 Eylül Stadyumu önündeki Passolig gişelerinden ve Passolig’in internet sitesinde temin edebilecek. Karşılaşma için kağıt bilet satışı yapılmayacak.
Medicana Sivasspor- Galatasaray maçının bilet fiyatları; VIP: 95 TL, Maraton: 70 TL, Kale Arkası Havuz: 37 TL, Misafir Takım: 37 TL olarak belirlendi.
Öte yandan geçtiğimiz sezonun 34. haftasında Medicana Sivasspor’un kendi evinde oynadığı Trabzonspor maçında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle kırmızı-beyazlı ekip tribün kapatma cezası aldı. Trabzonspor maçını maraton tribünden takip eden taraftarların Passolig kartları bir maçlığına bloke edilecek ve bu taraftarlar Galatasaray maçına giremeyecek. Trabzonspor maçını diğer tribünlerden izleyen ve yeni kombine ile Passolig kart alan taraftarlar için ise herhangi bir kısıtlama bulunmayıp diledikleri yerden Galatasaray maçını takip edebilecek.
Passolig kart başına en fazla 5 adet bilet satılacak olup, kart sahibi dışındaki diğer 4 adet bilet hakkı ise Passolig kart sahiplerine internet adresinden T.C kimlik numarası girilerek gönderilmesi gerekmektedir.