Çanakkale’de yaşayan bedensel engelli 12 yaşındaki Arda Aycibin, hayranı olduğu Galatasaraylı futbolcularla buluştu. Florya Metin Oktay tesislerinde antrenmanı izleyen Arda, futbolcularla bol bol fotoğraf çekindi.
Çanakkaleli Fenerbahçe taraftarı Ersin Aycibin’in koyu Galatasaraylı bedensel engelli oğlu Arda Aycibin, hayalini kurduğu Galatasaray antrenmanını canlı izledi. Çanakkale’de yayın yapan yerel Objektif Gazetesi’nin organizasyonuyla Florya Metin Oktay Tesisleri’ne götürülen Arda, burada Galatasaray takımının yaptığı antrenmanı izledi. Arda Aycibin’e kız kardeşi Ceren, anne ve babası da eşlik etti.
Arda Aycibin, antrenman öncesi sarı-kırmızılı takımın daha önce Çanakkale Dardanelspor’da da forma giyen milli futbolcuları Selçuk İnan ve Gökhan Zan ile de buluştu. Kalbi sarı-kırmızılı renkler için atan Arda Aycibin, buluşma esnasında büyük heyecan yaşadı. Arda, sarı-kırmızılı yıldızlar ile kucaklaştıktan sonra sohbet ederek özlem duyduğu bir hayalini gerçekleştirdi. Hamza Hamzaoğlu direktörlüğünde Beşiktaş ile hafta sonu oynanacak derbi maç öncesindeki son antrenmanı da izleme fırsatı bulan Arda, antrenman sonunda ünlü golcü Burak Yılmaz, Hollandalı yıldız Sneijder ve Sabri Sarıoğlu ile de görüştü. Bol bol fotoğraf çekinen Arda, "Rüyalarımı süsleyen Galatasaray takımını yakından görebildiğim için çok mutluyum. Benim için büyük sürpriz ve en güzel yeni yıl hediyesi oldu. Bu mutlu günü asla unutmayacağım. Objektif Gazetesi ve çok sevdiğim ağabeyim Fatih Ortaç’a sonsuz teşekkür ederim” dedi.