AK Parti Milletvekili adayları, Turgut Özal Mahallesi sakinleri ile biraraya geldi. Burada yapılan konuşmalarda, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemine dikkat çekildi.
Turgut Özal Mahallesinde düzenlenen ortak toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın ve partililer katıldı. Burada konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili adayı Öznur Çalık, “7 Haziran günü milletin muhalefete, partilerin hepsine hesap sorma günü. Biz 7 Haziran 2015’e varız. 7 Haziran 2015 günü muhalefet partilerinin korkulu rüyası sandıklar olacak. 7 Haziran 2015 günü sandıktan çıkan ve 12 yıldır size hizmet eden yegâne parti AK Partidir” dedi.
AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın ise, “Malatya bugüne kadar olduğu gibi bu onuncu seçimde de kendine yakışır bir şekilde sandığa gidecek ve eski Türkiye’yi ebediyen sandığa gömecektir. Bu seçim eski Türkiye mi, yoksa yeni Türkiye mi? kararının verileceği seçimdir. Ya tekrar Türkiye’yi eski karanlık günlere bırakacağız ya da temelini AK Parti’nin attığı Yeni Türkiye’yi zirveye çıkaracağız. 7 Haziran’da sandıklara gideceğiz. Bizim en büyük sorunumuz sandığa gitmeme” diye konuştu.
AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili adayı Mustafa Şahin de, “Onlar konuşacak, biz yapacağız dedik. Biz çalışacağız, beklentilere cevap vereceğiz. Onlar gibi çenesinin yayı kopmuş, boş laflarla karşınıza çıkmadık. Ne dediysek o, yapmış olduğumuz işle meydanda. Onlara bakıyorsunuz ha bire azgın bir şekilde saldırıyorlar. Siyasi hayatları tükenmiş, tabanlarını HDP’ye kaptırmışlar. Sonra da gittikleri yerlerde HDP’ye oy veren AK Parti’ye oy vermiş olur diyorlar. AK Parti’nin oyu kendine yeter. Bizim onların desteklerine ihtiyacımız yok. Biz Malatya’da beş bir yapmıştık bugüne kadar Allah’ın izniyle bu seçimde altıda altı yapacağız” dedi.