Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Masa Tenisi Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası’, 19-22 Haziran tarihleri arasında Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapılacak.
Bursa, özellikli bir spor turnuvasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Masa Tenisi Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası’, 19 - 22 Haziran tarihleri arasında Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Spor Salonu’nda yapılacak.
Balkanlar'dan gelen yaklaşık 160 sporcunun başarı için mücadele edeceği turnuvaya Türkiye’nin yanı sıra Bulgaristan, Bosna Hersek, Makedonya, Romanya, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Sırbistan’dan sporcular katılacak.
Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa İl Temsilcisi Cemil Ünlü, şampiyonanın hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini belirterek, “Bursa’da bu turnuvanın yapılmasından dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız. Uzun zamandır gerçekleştirmeyi istediğimiz ve hazırlandığımız bir organizasyondu. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yoğun destekleriyle düzenlenen şampiyonaya 10 Balkan ülkesinin 9’unun katılması bizi ayrıca sevindiriyor” diye konuştu.
Şampiyonaya destek veren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür eden Ünlü, ‘Masa Tenisi Yıldızlar ve Gençler Balkan Şampiyonası’nın açılış seremonisinin de 19 Haziran Perşembe günü saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Mimar Sinan Spor Salonu’nda gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.