Aydın’da seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Ak Partili vekil adayları gündüz oy peşinde gece de top peşinde koştular. Yorucu seçim çalışmalarına rağmen, gece partili gençlerle halı saha maçı yapan vekil adaylarının performansı göz doldurdu.
Sabah saatlerinde seçim programlarına başlayıp gece 24.00’de kadar oy peşinde koşan AK Partili vekil adayları gece saat 24:00’ten sonra partinin Gençlik Kolları tarafından düzenlenen halı saha maçında top peşinde koştular. Samimi bir havada geçen maçta forma giyen Vekil Adayları Hakan Çağlar Erürker, Mustafa Savaş ve Mehmet Erdem gençlerle birlikte halı sahada top koşturdular.
İl Başkanı Ömer Özmen ve yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partilinin izlediği maçta Mehmet Erdem ile Mustafa Savaş beyaz grupta yer alırken, Hakan çağlar Erürker kırmızı grupta forma giydi. Erdem ve Savaş pasları değerlendirmesini bilirken, performansı daha yüksek olan Hakan Çağlar Erürker bizzat kendi kazandığı toplarla topu ağlara gönderdi. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Enes Yıldız’ın kaptanlığında oynanan maç 2-2 berabere sonuçlandı.
“GOLÜ 1 KASIM’DA ATACAĞIZ”
Maç sonrası oyuncu ve seyircilere baklava ikram eden Ak Partili vekil adayları Mehmet Erdem, Mustafa Savaş ve Hakan Çağlar Erürker, Gençlik Kolları’na düzenledikleri organizasyonlar dolayısıyla teşekkür ederek “Ak Parti olarak büyük bir aile bilinci ile birlik beraberlik içerisinde seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliği, milli ve manevi değerleri harici ve dahili düşmanlarca yıpratılıp yok edilmek isteniyor. Bu anlamda bugün her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu gibi daha uyanık olmamız lazım. Seçim yoğunluğuna rağmen böylesi güzel bir etkinliği düzenleyen gençlerimize teşekkür ediyoruz. Esas golü hep birlikte 1 Kasım’da atmak en büyük hedefimiz” diye konuştular.