KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyespor Kulübü Derneği yönetimi belirlendi.

Bir restoranda yapılan toplantıda konuşan Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, yeni seçilen yönetime başarılar diledi.

Safranbolu Belediyespor olarak çeşitli alanlarda başarının yakalanması ve Safranbolu'nun sportif başarıya nasıl ulaşacağı konularını görüştüklerini ifade ederek, "Karabük'te futbol amatör liginde en güçlü takımlardan bir tanesiyiz. Amacımız Bölgesel Amatör (BAL) Ligine çıkmaktır. Bu yıl bilindiği üzere Bal Liginde Karabük’ümüzün temsilcisi bulunmamakta. Bizler bunu bir eksiklik olarak görmekte, üzerimize vazife düştüğünü düşünmekteyiz ve ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Yine bununla birlikte Safranbolu Belediyespor olarak sporu tüm yaştaki gençlere yaygınlaştırılması adına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Karabük Üniversitemizle birlikte çeşitli çalışmalar yapmaktayız" diye konuştu.

Aksoy, dernek başkanının Mehmet Koca, Başkan Yardımcısının Birol Sarıvaz, Sekreterin Hüseyin Bilicioğlu, Altyapı Geliştirme Sorumlusunun Ali Gültekin, Basketbol Şube Sorumlusunun Özmen Özdemir, Saymanın İsmail Özcan, Mali Kaynaklar Sorumlusu Harun Soykök'ün olduğunu bildirdi.