Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan’a teşkilat mensupları ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç, “İhtiyacı olanın yanında olduk” dedi.
Merkez ilçe başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, belediye meclis başkanı İlker Camcı ve bazı teşkilat mensuplarının eşlik ettiği ziyarette yeni göreve başlayan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Şahin Mercan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Milletvekili Tunç, Bartın’da 2003-2015 döneminde Bartın iline Sosyal Yardım kapsamında 178.2 milyon lira kaynak aktarıldığını söyledi.
Milletvekili Tunç, İnsanı yücelt ki devlet yücelsin" anlayışıyla, "Sosyal Devletin Gereğini Yaptık" diyerek, “Vatandaşlarımızın daha kaliteli bir hayat sürdürebilmesi için yeni ve kapsayıcı sosyal yardım ve sosyal destek programlarını hayata geçirdik. Engelli ve yaşlılara, eşi vefat etmiş kadınlara, muhtaç asker ailelerine yönelik düzenli sosyal yardım programlarını uygulamaya koyduk. Bartın’da; Gıda, eğitim, sağlık, şartlı nakit transferi ile proje desteklerini içine alan sosyal yardımlar kapsamında Bartın’da 2003 yılında 1,6 Milyon TL kaynak ihtiyaç sahiplerine ulaştırılırken, 2014 yılında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan kaynak miktarını yıllık 34,5 Milyon TL’ye çıkardık” dedi.