Düzce Üniversitesi Bahar Şenliklerinde Kubat kampüs alanını dolduran 7’den 70’e binlerce kişiyi hareketli şarkıları ile coştururken, duygusal şarkıları ile de hüzünlendirdi.
Düzce Üniversitesinin düzenleyip Zed Ajans’ın organize ettiği Düzce Üniversitesi Bahar Şenlikleri devam ediyor. Şenlikler kapsamında Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Kubat sahne aldı. Söylediği hareketli şarkılarla hayranlarını coşturan Kubat, duygusal şarkıları ile de hüzünlendirdi.
BAHÇEBAŞI’YA VEFA
Kubat’ın konserinde, 2013 yılının Ağustos ayında vefat eden Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi eski başhekimi Talat Bahçebaşı da unutulmadı. Bahçekapı için hazırlanan ve “Ailesini, Dostluklarını, Çalışmayı ve Köyünü çok sevdi. Bir de Gesi Bağlarını” yazılı slayt led ekranda yayınlandı. Eski başhekimin çok sevdiği "Gesi Bağarı" adlı türkü Kubat tarafından seslendirilirken, konser alanını dolduran binlerce kişi duygu dolu anlar yaşattı. Konserin sonunda Rektör Yardımcıları, Kubat’a teşekkür ederek çiçek hediye etti. Kubat festivalde emeği geçen herkese ve özellikle organizasyon firmasına teşekkür etti. Bahar şenliklerinin son gününde Türk Pop müziğin sevilen ismi Funda Arar sahne alacak.