Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Masa Tenisi müsabakalarında, Utku Dinçer il birincisi oldu.
Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Masa Tenisi müsabakaları, yüze yakın sporcunun katılımıyla sona erdi. Hafta sonu yapılan müsabakalarda, Manisa merkez ve ilçelerinden sporcular kıyasıya yarıştı.
Kula’yı temsil eden Özel Ufuk Ortaokulu, minik-yıldızlar kategorisinde dört sporcuyla müsabakalarda önemli başarı yakaladı.
Beden Eğitimi öğretmeni Çetin Eybek, müsabakalara katılan sporculara teşekkür etti. Eybek, "Masa tenisi müsabakaları çekişmeli ve heyecanlı anlara sahne oldu. Müsabakalar sonucunda dereceye girerek birincilik elde eden Utku Dinçer’i tebrik ediyorum. Miniklerde yarışan ve okulumuzun alt yapı takımında olan Altan Sarızeybek 5., Yusuf Aslanalp 6. olmuştur. Öğrencilerimize bundan sonra katılacakları şampiyonalarda başarılar diliyorum" dedi.
Özel Ufuk Koleji Müdürü Sosyal Tokuç da, başarı için azimli ve planlı çalışmanın önemini değinerek, "Kasım ayında yapılan TEOG Sınavında Kula’dan üç Türkiye birincisi çıkaran okulumuz, şimdi de masa tenisinde il birincisi olarak akademik başarılara sportif başarıları eklemenin mutluluğunu yaşıyor" şeklinde konuştu.
İl birincisi olan Utku Dinçer ise, şunları kaydetti:
"Çalışmalrımın semeresini aldığımı düşünüyorum rakiplerimi geride bırakarak İl birinciliğini Kula’ya getirmenin büyük onurunu yaşıyorum."