Cengiz ÇOBAN/İSTANBUL, () PENDİK'te Moldovalı 3 çocuk babası Nikolai Civirjic kaldığı apartmanın önünde ölü halde bulundu.
Pendik Batı Mahallesi Mektep Sokak'taki olay sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Moldova'dan İstanbul'a eşiyle birlikte gelen 52 yaşındaki Nikolai Civirjic tanıdıklarının yanında kalmaya başladı. Bir süre sonra karısı şehir dışında iş bulunca kocasını İstanbul'da bırakıp Bodrum'a gitti. Nikolai Civirjic de bir işyerinde bekçilik yapmaya başladı. Sabah saatlerinde Mektep Sokak'ta oturan bir kişi bakkala giderken kaldırımda hareketsiz yatan Civirjic'i görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri Civirjic'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri yaptıkları incelemede Nikolai Civirjic'in başının arkasına aldığı darbe sonucu kan kaybından ölmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu.
Nikolai Civirjic'in oturdu 4'üncü kattaki dairenin penceresinden atlayarak intihar mı ettiği ya da cinayete mi kurban gittiği yapılacak otopsi sonucu ortaya çıkacak.
Polis olayla ilgili soruşturması devam ediyor.