Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen törene Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu ile Medical Park Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Hikmet Çavuş ve Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hakan Özcan katıldı.

Yapılan sağlık sponsorluğunun imza töreninden önce konuşan Samsunspor Kulübü Başkanı Erkut Tutu, “Şehirden gelen her türlü desteğe, her türlü yardıma bu kulübün ihtiyacı var. 2010-2011 sezonunda bize sağlık sponsorluğunun yanında geçen sezonda çok ciddi katkılar sağlayan Medical Park grubuna teşekkür ediyorum. Bu senede kulübün içindeki sıkıntıları bildikleri için sağlık sponsorluğu konusunda kulübümüze destek verdiler. Medical Park grubu sadece sağlık sponsorluğu değil, ihtiyacımız olduğu günlerde maddi anlamda kulübümüzün yanında oldu. İnşallah bu tür destekler Milletvekilimiz Fuat Köktaş’ın başlattığı, Medical Park Hastanesi’nin devam ettirdiği bu tür destekler devam edecek. Bu birlik ve beraberliği sağlarsak bu takımında başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

2010-2011 sezonunda Samsunspor’a uğurlu geldiklerini belirten Medical Park Sağlık Grubu Genel Koordinatörü Hikmet Çavuş, “Geçmişte olduğu gibi bu yıl da sağlık sponsorluğu konusunda Samsunspor ile birlikteyiz. 2010-2011 yılında uğurlu geldiğimiz gibi bu sezon da uğurlu gelip Süper Lig’e çıkarız” diye konuştu.

Samsunspor’a destek olmayı kendilerine görev bildiklerini ifade eden Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Hakan Özcan, “Bu şehirde gelişen bir hastane grubu olarak Samsunspor’a destek olmayı kendimize görev bildik. Bizle beraber şehirdeki diğer tüm şehrin alt yapısını oluşturan şirketlerinde en az bizler kadar bu takıma destek olacağımıza şüphemiz yok” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Medical Park Sağlık Grubu, Samsunspor ile sağlık sponsorluğu sözleşmesini imzaladı. İmzaların ardından Başkan Tutu, Çavuş ve Özcan’a plaket verdi.