Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde faaliyet gösteren Fatih Talebe Yurdu tarafından düzenlenen kermes vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Kermesin açılışını Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük yaptı. Yurt Müdürü Süleyman Arık, kermesin mahiyeti ve gelirinin nereye aktarılacağı konusunda bilgiler verirken, Başkan Küçük ise, hayırlı olsun dileklerinde bulunarak Fatih Talebe Yurdu’nun Doğanşehir’de yürüttüğü faaliyetleri anlattı.
Malatya Eğitim ve Kültür Yurdu Dernekleri adına Genel Başkan Mustafa Karakuş da yaptığı konuşmada, “Osmanlı’da da benzeri kermeslerin düzenlendiğini biliyoruz. Bizim halkımız hayır işlerine sıcak bakar, bu hayırda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Doğanşehir Belediye Parkı karşısında başlayan kermes Malatya Caddesi’nde 5 gün boyunca devam edecek.
Kermesin açılışına Doğanşehir Kaymakamı Murat Irgatoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, SGK İlçe Müdürü Nevzat Kaçar, Doğanşehir Sulama Birliği Başkanı Abuzer Toprak, daire amirleri, Fatih Talebe Yurdu Müdürü Süleyman Arık, Malatya Eğitim ve Kültür Vakfı adına Mustafa Karakuş ve vatandaşlar katıldı.