AK Parti Van Milletvekili aday adayı Mustafa Kaçmaz, Memur-Sen Van İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
AK Parti Van Milletvekili aday adayı Mustafa Kaçmaz ve beraberindekiler, Memur-Sen Van İl Başkanı Süleyman Şakar’ı ziyaret ederek ile güzel bir ortamda sıcak bir sohbet imkanı buldu. Kaçmaz, seçilmesi durumunda, öncelikle Van halkının bulunduğu ortamdan daha güzel bir duruma getirmek için çaba sarf edeceğini vurgulayarak; “İstanbul, Ankara, İzmir gibi metropol şehirlere yapılan yatırımların bir benzerinin de ilimizde yapılması için çaba sarf etmek gerekir. Huzur ortamını yakalamak lazım. Huzur ortamı elde edildiği zaman, yatırımın geleceğine inancım tamdır. İlimiz gerek tarihi gerek kültürel gerekse coğrafi bakımdan çok güzel bir konumdadır. Yatırımları getirmek için önce birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Allahın izniyle AK Parti hükümeti ile bu dönem bu da gerçekleşecektir. Bu dönem parlamentoya gitmem durumunda, Van ve Vanlıların hayal ettikleri birçok projeleri hayata geçirmek için bütün imkanlarımı seferber edeceğim. Bizim işimiz hizmet, gücümüz ise Van halkı olacak” dedi.
Memur-Sen Van İl Başkanı Süleyman Şakar ise, yapılan ziyaretten dolayı memnun olduğunu ifade ederek, Van’ın gelişmesi için Mustafa Kaçmaz’ın milletvekili olması şart olduğunu söyledi. Kaçmaz’ın Van milletvekili aday adayı olduğu için, Van ve Vanlıların çok şanslı olduğunu dile getirdi.