Salihli’de bu yıl 12’ncisi gerçekleştirilen Bizim Ece Şiir Şöleni’ne desteğinden dolayı şair ve yazarlar Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ile Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel’i ziyaret etti. Ziyarete Bizim Ece Dergisi Yazı Kurulu üyeleri ve Sanat Dostları üyeleri de eşlik etti.
Bizim Ece Dergisi Sahibi Ahmet Otman ziyaretlerde yaptığı konuşmada, “Vermiş olduğunuz bu destekten dolayı çok mutluyuz. Sonuçta Salihli’nin tanıtımına yapılan bir hizmet. Bizler 12 yıldır yaptığımız bu etkinlikte gelen konuklarımıza Salihli’yi en iyi şekilde tanıtmayı amaçlıyoruz” dedi.
İlçe Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ise, “Salihli’de böyle güzel bir etkinliği gerçekleştirmenizden dolayı bu şölene emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum” dedi.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, “Salihli’nin tanıtıma ve bu tür çalışmalara oda olarak her zaman destek olduk. Çabalarınızı takdirle karşılıyoruz. Eksiğimiz izleyici. Nedense bu konularda istenilen seyirciyi bulamıyoruz. Şöleni sonuna kadar izlemekten mutlu oldum. Sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Peynircioğlu ve Yüksel’e gelen konuk şairler ile birlikte çekilen anı fotoğrafı hediye edildi.