Şehitkamil Belediyesi ile İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi, “Gençlik Buluşması” programı adı altında Cemiyette eğitim gören 200 üniversite öğrencisiyle kahvaltıda bir araya geldi.
Milli ve manevi değerleri ihya etmek üzere çalışmalarını sürdüren İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi, Şehitkamil Belediyesi’nin destekleriyle, üyesi olan 200 üniversite öğrencisine Gençlik Buluşması programı adı altında Dülük Tabiat Parkı’nda düzenlenen kahvaltıda bir araya getirdi.
Düzenlenen kahvaltı Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi Başkanı Ahmet Kölemen ve Cemiyete üye olan yaklaşık 200 öğrenci katıldı. Kahvaltı öncesi öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, “Gençlik haftası nedeniyle Şehitkamil Belediyesi olarak bir çok farklı etkinlikler düzenledik. Belediye olarak Gaziantep Üniversitesiyle zaten birçok etkinlikte iş birliği yapıyoruz. Bugün de İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubemiz ile işbirliği içerisinde siz değerli öğrencilerimizle kahvaltı programında bir araya gelmek istedik. Burada bulunduğunuzdan dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum. İnşallah kahvaltıdan sonra da siz değerli öğrencilerimizin içerisinde bulunduğumuz bir doğa harikası olan Dülük Tabiat Parkını gezmenizi de tavsiye ediyorum. Hepinize tekrar geldiğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İlim Yayma Cemiyeti Gaziantep Şubesi Başkanı Ahmet Kölemen ise, “Geçmiş yıllarda, öğrencilerimize yıl sonu mezuniyet programı adı altında zaman zaman bir araya geliyoruz. Bu yıl da Şehitkamil Belediyemizin organizatörlüğünde kahvaltı programında bir araya geldik. Huzurlarınızda başta Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na, Başkan Yardımcımız Hayri Özkeçeci beye çok teşekkür ediyorum. Bu tür organizasyonlar öğrenciler arasında, kaynaşmaya, dayanışmaya, ülkemizin birlik ve bütünlüğünde en önemli unsurlarından birisini teşkil ediyor. Ben tekrar hepinizin katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kahvaltının ardından öğrenciler doğa harikası olan Dülük Tabiat Parkını gezerek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirip, günün tadını çıkardılar.