Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Serkan Hoşcan, Mehmet Fatih Uğurlu’ya görev yaptığı dönemlerde bulunduğu makamlarda gençlik hizmetlerine sportif faaliyetlere verdiği destek ve katkılardan dolayı şükran teşekkür ve onur ödülü verileceğini açıkladı.
Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Merkez Sözcüsü Serkan Hoşcan, "Mehmet Fatih Uğurlu ülkemizin yetiştirmiş olduğu önemli Bürokratlarımızdan birisidir. Aynı zamanda 1974 yılında Ankara’da kurulan ve bugün Ülkemiz yönetiminde görev alan bir çok Devlet Adamını yetiştiren Milli Türk Talebe Birliğinin kurucu Genel Başkanlığını üstlendi. Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Memur Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanlığı gibi çok önemli görevlerde bulunmuştur. Saygıdeğer bir Devlet Adamıdır" dedi.
Serkan Hoşcan, Mehmet Fatih Uğurlu’nun ödülünü önümüzdeki günlerde Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’nun da katılımıyla yapılacak bir törenle takdim edileceğini açıkladı. Serkan Hoşcan, "Türk Gençliği değerli ve tecrübeli Bürokratımız değerli Devlet Adamı Mehmet Fatih Uğurlu’yu asla unutmayacaktır" şeklinde konuştu.