Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Bakacak, Yukarıçinik, Akbaşlar, Çayırçökek ve Gökçedere mahallelerini ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

YOL ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Togar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bakacak ile Yukarıçinik Mahallelerimiz aradındaki yolumuzda genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile emisyonlu asfalta hazırladığımız yolumuzda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. Akbaşlar Mahallemiz'de ise emisyonlu asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan da genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile diğer yollarımızı emisyonlu asfalt çalışmalarına hazırlamaya devam ediyoruz" dedi.

'MESAFELERİ KISALTIYORUZ'

"Ulaşım ağımızı modern, konforlu, kalıcı ve mesafeleri kısaltan yollarla örmeye devam ediyoruz" diyen Başkan Togar sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Çayırçökek Mahallemizde genişletme, zemin sıkılaştırma ve alt yapı işlemleri ile emisyonlu asfalt hazırlık çalışmaları devam eden yolumuz ile Gökçedere Mahallemizde sona yaklaşılan emisyonlu asfalt çalışmalarımızı yerinde inceledik."

Pakize KABAK

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.