Mehmed Hakkı ÖZBAYIR / MANİSA, ()- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'taki son maçında Keçiörengücü'nü uzatmada bulduğu golle 2-1 yenip yeniden liderliği ele geçiren Manisaspor'da pazar günü deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasının heyecanı yaşanıyor.
25 puanla zirveye kurulan siyah beyazlılar, 23 puanla ikinci basamakta yer alan rakiplerini yenerek arayı açmanın hesabını yaparken teknik direktör Taner Taşkın, "Final havasında bir bir maç olacak. Tek hedefimiz kazanıp, farkı 5 puana çıkarmak" diye konuştu.

Şu ana dek futbolcularının ortaya koyduğu kazanma hırsı ve sonuç ne olursa olsun, son saniyeye kadar maça asılmalarının kendisini umutlandırdığını söyleyen tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti:
"Ligin en iyi iki takımı karşı karşıya gelecek. Ankaragücü evinde oynamanın rahatlığı ile açık futbolu tercih edecek. Elbette biz de buna karşı gerekli önlemleri alacağız. Tek yapmamız gereken konsantrasyonumuzu üst düzeyde tutup, Manisaspor gibi oynamaya çalışmak. Bunu yaparsak kazanırız."