İl Özel İdaresi tarafından köylerin ekonomik yeterliklerini arttırma noktasında tarımsal alanda da yatırımlara başlandı.
Vatandaşların doğduğu yerde doyurmanın önemi ve asıl geçim kaynağı tarım ve hayvancılık olan Kilis’te, geçen yıl ürünlerin pazarlanması amacıyla Merkez’e bağlı Gülbaba, Musabeyli ilçesine bağlı Hasanceli, Polateli ilçesine bağlı Yeniyapan köylerine yapılan pazar yeri ve Polateli ilçesine bağlı Ürünlü Köyüne yapılan sulama tesisinden sonra bu yıl da Musabeyli ilçesine bağlı Yeşiloba köyüne su alma yapısı kapalı sistem sulama projesi uygulandı.
Projeyi görmek, vatandaşlara bilgi vermek üzere Musabeyli ilçesine bağlı Yeşiloba köyüne giden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Bolat, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü H. Veli Önal, Musabeyli İl Genel Meclis üyeleri Şıhmehmet Yalçın ve Mehmet Gültekin, projenin vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandığını ve köylerde bu uygulamanın yaygınlaştırılmasını istediler. Muhtar ve vatandaşlar da köye yapılan hizmetler için katkıda bulunanlara teşekkürlerini belirtiler.