AK Parti’den Manisa milletvekili aday adaylığını açıklayan İnşaat Yüksek Mühendisi, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Manisa Şubesinin kurucu başkanı olan Abdullah Tekin, aday adaylığı çalışmaları kapsamında 4 ilçeyi ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında Saruhanlı, Kırkağaç, Soma ve Ahmetli AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden Tekin, teşkilatlardan destek istedi.
Abdullah Tekin, “On yılı aşkın Manisa merkez ve ilçelerimizde, mühendislik ve müteahhitlik faaliyetleri yapmaktayım. 2012 yılında yürürlüğe giren kentsel dönüşüm yasası çerçevesinde, yine Manisa merkez ve ilçelerinde bu kapsamda mühendislik hizmetleri yapmaktayım. Bununla beraber 3 yıldan beri MÜSİAD Manisa Şubesinin kurucu başkanlığını yürüttüm. Mühendislik hayatım ve MÜSİAD başkanlığından elde ettiğim birikimlerle büyükşehir olan Manisa’mızın tarım - sanayi -yerleşim alanlarının daha doğru bir şekilde planlanması ve ilçe belediyelerimize koordinasyon noktasında Ankara’da destek olacak mühendis bir milletvekiline ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bu noktada Manisa’mıza hizmet etme şevkiyle yola çıktım. Dua ve desteklerinizi bekliyorum” şeklinde konuştu.
Ziyaret ettiği ilçelerde sıcak bir şekilde karşılanan ve teşkilatların da desteğini arkasına alan Abdullah Tekin’in adaylık sürecine kadar seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceği öğrenildi.