Ak Partili Zafer Tarıkdaroğlu seçim çalışmaları kapsamında Aziziye ilçesindeki esnaf ve çalışanları ekmek teknelerinde ziyaret etti. Samimi tavrı ve özellikle de kentte sevilen bir sima olarak çalışanların yakın ilgi gösterdiği Tarıkdaroğlu, tek tek sorunları dinledi, “Biz esnafımızın, işçimizin, memurumuzun gönlündeyiz” dedi.
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zafer Tarıkdaroğlu, seçim çalışmalarını 6-0 hedefiyle sürdürmeye devam ediyor. Tarıkdaroğlu, Aziziye ilçesinde Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ile birlikte ilk olarak semt pazarını gezdi. Burada vatandalar ve pazar esnafıyla sohbet eden Tarıkdaroğlu’na ilgi de bir hayli büyüktü.
Tarıkdaroğlu daha sonra Ömer Nasuhi Bilmen Dini Yüksek İhtisas merkezini ziyaret etti. Burada idareciler ve görevli personel ile sohbet eden esen Tarıkdaroğlu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı teşekkür ederek, dua istedi.
Tarıkdaroğlu’nun bir sonraki durağı ise ilçede bulunan ve önemli bir istihdam yatırımı olan Finansbank Çağrı Merkezi oldu. Operasyon Müdürü ve ekip liderleri ile görüşen Tarıkdaroğlu, lokasyonları gezerek merkez hakkında bilgi aldı. Çağrı merkezlerinin kentte önemli bir yeri olduğunun altını çizen Tarıkdaroğlu: “Erzurum’da sanayileşmenin az olması nedeniyle kentte yaşanan istihdam sorununa çağrı merkezleri önemli bir katkı sunmuştur. Bundan sonrada artarak devam edecektir. Bugün Erzurum’da binlerce vatandaşımız bu sektörde çalışıyor ve kaliteli bir şekilde hizmet sunuyor. 7 Haziran’dan sonra bölgeye yapılan yatırımlarla birlikte hem sanayileşmenin önü açılacak hem de çağrı merkezi sektörleri daha değer kazanacaktır.” dedi.
Tarıkdaroğlu ve beraberindekiler kentteki ziyaretlerini Aziziye İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Saltuklu Aile Sağlık Merkezi ile sürdürdü. Daha sonra Küçük Metal Sanayi Sitesine geçen Tarıkdaroğlu işyerlerine tek tek girerek esnaf işçilerle çay içerek sohbet etti, sorunları dinledi. Sanayi sitesi esnafının yakın ilgi gösterdiği Tarıkdaroğlu, 7 Haziran seçimlerinin önemini anlattı ve destek istedi.
Tarıkdaroğlu, “Ak Parti olarak çalışma hayatında şiarımız, çalışanın teri kurumadan hakkının verilmesidir. Bu şiarla, diğer alanlarda olduğu gibi, çalışma hayatının merkezine de insanı koyuyoruz. Çok şükür; esnafımızın, çiftçimizin, köylümüzün, işçimizin, memurumuzun, sanayicimizin gönlündeyiz. Sizlerin desteği oldukça bu şehir daha da gelişecek Türkiye daha da büyüyecektir.” Diye konuştu.