MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Köprübaşı ilçesinde yapılacak olan ‘Kent Meydanı’ projesi için altyapı çalışmalarına başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde başlattığı hizmetlerle 17 ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdürlüğü, Köprübaşı’nın simgesi olacak kent meydanı projesi kapsamında altyapı çalışmalarına başladı. MASKİ Genel Müdürlüğü’nce, Namık Kemal Mahallesindeki ‘Kent Meydanı’ için bir kilometrelik kanalizasyon, içme suyu ve yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına başlandı.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Kent Meydanı ile Köprübaşı ilçesinin modern bir alana sahip olacağını söyledi. Aslay, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, 17 ilçe genelinde ayrım gözetmeksizin hizmet ve yatırımlar gerçekleştiriyor. İlçemize yapılacak olan kent meydanı öncesinde MASKİ Genel Müdürlüğü olarak altyapı çalışmalarına başladık. Yakın bir zamanda bu çalışmaları tamamlayacağız. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.