CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, parti çalışmalarına katılmak üzere dün geldiği Van'da bugün esnafı ziyaret etti. Dükkanının önünü kardan temizlemeye çalışan bir esnaftan kar küreğini alan Öğüt, kaldırımı temizledi.
Parti çalışmalarına katılmak üzere PM üyesi Hüseyin Yaşar ile birlikte dün Van'a gelen CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, CHP Van İl Başkanı Cemal Şen ve partililer ile birlikte bir kahveye girip daha sonra esnafı ziyaret etti. Ziyaretlerinde CHP için destek isteyen Öğüt, vatandaşlara CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu anlattı. Kılıçdaroğlu'nun Ehlibeyt soyundan gelen bir seyyit olduğunu söyleyen Öğüt, buna rağmen dini siyasete alet etmediğini belirtti.
Kahveden çıkan Öğüt daha sonra dün gece etkili olan kar yağışından dolayı iş yerlerinin önünü temizleyen esnafla sohbet etti. Esnafın elinden kar küreğini alan Öğüt işyeri önünü ve kaldırımları kar küreğiyle temizledi. Her gittiği sokakta vatandaşlar ile sohbet eden Öğüt, onlardan 2015 genel seçimleri için partisine oy istedi.

FOTOĞRAFLI