Hindistan'ın Pencap eyaletinin Bathinda bölgesindeki Kotli Ablu köyünde 2014 yılının nisan ayında yaşanan olayda, o tarihte 14 yaşında olan tecavüz zanlısı Parminder Singh iddiaya göre Paramjit Singh'in 8 aylık bebeğine tecavüz etti. Bütün Hindistan'ı şok içinde bırakan bu tecavüz olayının salı günü Bathinda mahkemesinde dava duruşması yapıldı.
Tecavüz kurbanı küçük kızın babası Paramjit Singh (25) ile tecavüz zanlısı Parminder Singh duruşma sonrası mahkeme salonundan çıktı. Paramjit, kızına tecavüz eden Parminder ile uzlaşmaya varmak istediğini, kendisini motosikletiyle köye kadar götürebileceğini söyledi.



AĞACA BAĞLAYARAK DÖVDÜ, SONRA İKİ ELİNİ DE KESTİ

Yol üzerindeki Jhumba köyüne vardıklarında baba Paramjit, kızına tecavüz ettiğine inandığı 17 yaşındaki genci motosikletten indirerek bir ağaca bağladı. Parminder'i feci şekilde döven baba, daha sonra gencin her iki elini de bileklerinden kesti. Olayı görüp polise haber veren köylüler, Parminder'i ve kesik ellerini alarak Bathinda'da bulunan hastaneye getirdi.



Feci şekilde dövülmüş ve elleri kesilmiş genci tedavi eden doktor Ajay Gupta, Parminder'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu söyledi. Olaydan sonra kaçan Paramjit Singh polis tarafından yakalandı. Genç adam sorgusunda olayı planladığını yanında ip ve kesici bir alet getirdiğini itiraf etti.